Vi udfører

Ejendomsservice

Vi tilbyder et totalkoncept med en bred vifte af opgaver inden for ejendomsservice, der tæller alt fra flyttesyn og indflytningsrapporter til viceværtfunktion, gartnerservice, snerydning og rengøring. Det er valgfrit, hvor meget du ønsker at inkludere i aftalen. Læs mere her på siden eller i undermenuen til “Vi udfører”.

Vicevært / varmemester

Total Ejendoms Service varetager den daglige kontakt til ejendommens lejere, beboere og håndværkere, udskifter lyskilder ude og inde, renholder ude og inde, udfører mindre reparationer, holder tilsyn med varmeanlæg samt kontrollerer forbrug af vand og el. Vi kan tilbyde hjælp til flytning af kontor, møbler m.m., ophængning af billeder eller andet – altså en ekstra hånd om nødvendigt.

Derudover kan vi tilbyde styring af mindre lejemålsindretninger, fraflytningsrapporter og tilsyn med istandsættelse af lejemål efter fraflytning. Måske er der ønske om tilsyn/assistance hos nuværende viceværter/varmemestre. Det kunne f.eks. være afløsning under sygdom, ferie, orlov eller andet fravær.

Er behovet gartnerservice, kan vi også hjælpe. Vi klarer alt fra græsslåning til beskæring, gødning, ukrudtsbekæmpelse og nyanlæg af fliser.

Snerydning

Ved indgåelse af en eventuel snerydningsaftale er du altid sikker på, at ejendommens adgangsveje og P-arealer er ryddet fra tidlig morgen og er klar, når medarbejderne eller lejerne møder ind eller skal ud.

Rengøring

Vi tilbyder rengøring med egne ansatte, som alle er pligtopfyldende og leverer et godt og solidt stykke arbejde til konkurrencedygtige priser.

Firmaet er generelt yderst konkurrencedygtigt, idet vi kun tager honorar for den tid, vi bruger og er på ejendommene.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Husk – vi har døgnvagt.

    Bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud i dag

    Eller ring til os på tlf. 66 15 47 33​ for at høre mere om hvad vi kan tilbyde.